По темата При мен топлото почва да духа 4,5 мин след запалвнето или примерно ако тръгна веднага след около 3км си почва ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойде зимата и ме накара да се замисля
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТС 2.0 духа топло точно след 1 километър или 3 минути работа. Но моята е в гараж, което сигурно ще оказва влияние.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЧовек се опитва да комуникира нормално с теб,но явно не става.Ти кога ще се успокоиш бе мамин,на теб и да искам няма да ти помогна никога,просто не си ми приятен на клавиатурна основа,пък камо ли на живо.Ако на Емо отговора не ти е достатъчен,помисли малко.Извинявай че се обърках,а и не видях къде точно рекламирам сервиза/който не е мой/Недей да ми отговаряш моля те,върви си по пътя и не се занимавай с мен,аз приключих
П.С.Айде у игнора
Но форума го посещават много хора които желаят сами да си помогнат и естествено очакват някой тук да им помогне а не да си рекламира сервиза!!!
На хората им е ясно, че като идат на сервиз срещу съответната сума ще им решат проблема.....
Така че вместо да се правиш на голяма работа можеше да споделиш нещо смислено с което да помогнеш!
Друг е въпроса, че това ти е професия и не желаеш да споделяш.......... Тогава просто можеше да подминеш темата..........
И ако обичаш тия епитети от сорта мамин и.н. си ги запази за семейството!!!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
Зарових се днес по въпроса,имам и подходяща кола при мен.Отговора ми е,че МЕС не може,BrainBee-то може,TEXA-та и тя може............................
П.С.След като съм сигурен 100%,обявявам безплатна активация на територията на Сф,само трябва да се дойде до сервиза,няма как да обикалям.Last edited by Mury; d.m.y г., 14:07.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
За активиращите съветвам първо да се проверява окабеляването.
Изглежда не всички коли са окабелени дори дизели, и активирането през MES не помага с нищо.
Давам за пример ситуацията при мен тъй като и аз бях много заинтересован и си активирах подгрева през MES.
Да но на следващата сутрин реших да проходя веригата и F73 (30A) maxi-fuse бушона на + клемата при мен изобщо не съществува както и кабела към който се свързва и захранващ релетата на подгрева.
С други думи, не всички коли са окабелени и само активация нищо не прави.
За протокола колата е 2008 AR 147 Q2 1.9 16V m-jet, Ducati Corse по VIN.
Има кабели за каквото се сетите даже retrofit-нах fog сензор, но ето че най-важните неща като този подгрев изобщо ги няма, а е дизел.2016 BMW 320D F30 LCI M Package
ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered
Comment
-
Първоначално публикувано от radoslavp Покажи съобщениеЗа активиращите съветвам първо да се проверява окабеляването.
Изглежда не всички коли са окабелени дори дизели, и активирането през MES не помага с нищо.
Давам за пример ситуацията при мен тъй като и аз бях много заинтересован и си активирах подгрева през MES.
Да но на следващата сутрин реших да проходя веригата и F73 (30A) maxi-fuse бушона на + клемата при мен изобщо не съществува както и кабела към който се свързва и захранващ релетата на подгрева.
С други думи, не всички коли са окабелени и само активация нищо не прави.
За протокола колата е 2008 AR 147 Q2 1.9 16V m-jet, Ducati Corse по VIN.
Има кабели за каквото се сетите даже retrofit-нах fog сензор, но ето че най-важните неща като този подгрев изобщо ги няма, а е дизел.
Най-лесната проверка е както ти каза,проверявате дали имате бошон/и и така,ако има има,ако не-греда.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТо зависи и за коя страна е правена колата.....................скоро разбрах на пример,че 159 има окабеляване за круиз контрол,но до дясната колонка ниско долу,под таблото снопа е друг и няма кабели до волана.
Най-лесната проверка е както ти каза,проверявате дали имате бошон/и и така,ако има има,ако не-греда.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment